Ma Cuisine et Moi Logo

Le Jardin d'hiver

pop-up by Ma Cuisine et Moi

Welkom in Le Jardin

Eindelijk is het zover, de allereerste Ma Cuisine et Moi pop-up is een feit. We willen niet het zoveelste afhaal punt worden voor take-way gerechten waar je snel eten afhaalt, maar eerder een warm en gezellig winkeltje waar het aangenaam is om even rond te kijken in een ongedwongen sfeer. Om dit in deze Corona tijden te kunnen realiseren hebben we gekozen voor een wintertuin met alles erop en eraan. Denk aan vuurschalen, koffie of thee om je warm te houden of een heerlijke soepje om mee te nemen of te drinken terwijl je rondkijkt. We zullen er naast onze heerlijke gerechten ook steeds droogboeketten, granola, confituur, zeep , kaarsen, think-tomato tomaten saus en nog veel meer aanbieden.

Op vrijdagavond voorzien we elke week een special take away gerecht dat we zullen aankondigen op onze sociale media en ons take away bord. 

Op zaterdag en zondag doen we graag iets extra en kunnen jullie met klein en groot komen genieten van homemade pannenkoeken. Combineer je weekend wandeling met een stop in onze Jardin D'hiver en kom genieten van een koffie, een verse gemberthee of een warme chocomelk. 

 

Hou alleszins onze website en of sociale media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van onze wekelijkse concepten.

Hope to see you soon Xoxo!

Wat?

Pop-up wintertuin waar je gezellig kan winkelen of take-away gerechten kan afhalen.

Waar?

In onze tuin te Golflaan 30, Sint Martens Latem 

Wanneer?

Vanaf vrijdag 11 december. 

Openinguren

wo: van 14u tot 17u 

do: van 12u tot 14u en van 17u tot 20u

vr: van 12u tot 14u en van 17u tot 20u

za: van 14u tot 17u 

zo: van 14u tot 17u