Een onvergetelijke culinaire ervaring voor jouw speciale momenten.
Wees snel, want onze klein keukentje heeft een beperkte capaciteit.
Prijzen:
3 gangen menu (voor, HG en dessert): €45,-pp
4 gangen menu (Hapjes, VG, HG en dessert): €57,- pp
5 gangen menu (H, VG, TG, HG en dessert): €64,- pp
Praktisch:
Bestellen voor Kerst kan tot en met 19/12/202',
Afhalen voor Kerst op 24/12/2024 tussen 14-16h
Bestellen voor NY kan tot en met 26/12/2024,
Afhalen voor NY op 31/12/2024 tussen 13-15h.
Chefs Menu
Hapjes
Peperkoek - gekarameliseerde vijg- wildpaté - uicompote
Ceviche van seizoensvis met Campari
Buratta - vijg - tijm - mosterdzaad - gepekelde ui
Voorgerecht
Tataki van kortgebakken eend met peer en amandeldressing
Tussengerecht
Knolselder/pastinaaksoep - pastinaakchips - kruidencrumble afgewerkt met gerookte zalm
Hoofdgerecht
Traaggegaarde filet van parelhoen - crème van peer en pastinaak - gekarameliseerd witloof - wilde boschampignons en rosti aardappelen
OF
Seizoensvis - crème van pastinaak/aardappel/truffel - wilde champignons - groentenchips
Dessert
Duo van witte en zwarte - lemon curd - vijg - crumble van gezouten pinda's
Vegetarisch menu
Hapjes
Peperkoek - vijg - geitenkaas en uicompote
Ceviche van seizoensvis met Campari
Buratta- vijg- tijm-mosterdzaad en gepekelde ui
Voorgerecht
Tartaar van rode biet en venkel met limoenmayonnaise
Tussengerecht
Knolselder en pastinaaksoep, pastinaakchips, kruidencrumble (afgewerkt met gerookte zalm )
Hoofdgerecht
Geroosterde knolselder & butternut- spinazie - wilde champignons- gorgonzola en rosti aardappelen
OF
Seizoenvis met crème van pastinaak/aardappel/truffel, wilde champignons en groentenchips
Dessert
Duo van zwarte en witte chocolademousse - lemon curd- vijg- crumble van gezouten pinda's
Voor de kleintjes
Tomatensoep
Mini fricandon, gebakken patatjes en appelmoes
Chocoladekerstboom
Extra's
Oesters (12st)
Kaasplankje (dessert) (4p)
Aperoplank special holidays
Chocoladekerstboom met mousse van chocolade(4 P)